Akgün: Eğitim bu memleketin geleceğidir

Akgün: Eğitim bu memleketin geleceğidir
Büyükçekmece Anadolu Lisesi'nin “Pilav Günü” etkinliğine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Okul, eğitim bu memleketin geleceğidir.

Allah, Atatürk'ün göstermiş olduğu aydınlık yolda yürürken itilmekten, kakılmaktan ve hor görülmekten bu ülkeyi kurtaracak yeni nesiller nasip etsin.  Yeni nesiller siz kıymetli öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecek" dedi.


Spor salonu sözü


Büyükçekmece Anadolu Lisesi mezunlarının düzenlediği 50. Yıl Pilav Günü’ne katılan Başkan Akgün konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bu yıl içinde spor salonun inşaatına başlayacağız. İstanbul'un sayılı okullarından bir tanesi olan Büyükçekmece Anadolu Lisesi'yle yanındaki Atatürk Anadolu Lisesi'nin de istifade edebileceği şekilde buraya güzel bir spor salonu yapacağız. Her sene 2-3 okul yapıyoruz.

Şuan Kumburgaz'da 30 derslik okul bitti. Eğitimin sonu yok ama eğitim için de imkan lazım. 30'dan fazla okul yaptırdık bu zamana kadar. Eğitime olan katkılarımız devam edecektir."


Etkinliğe Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Tanış ve Fahrettin Altıntaş, Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.