Avcılar Belediyesi’nden eğitime destek: "Sokaktan Okula" projesi

Avcılar Belediyesi’nden eğitime destek: "Sokaktan Okula" projesi
Eğitimde fırsat eşitliği ve kamuda işbirliğinin en iyi örnekleri verilen AVCILAR’da, yeni eğitim ve öğretim yılına coşkuyla başlandı.
Avcılar Belediyesi, çocukların daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle ilçe genelindeki tüm okullarda dış ve iç cephe, bahçe bakım onarım çalışmaları yaptı.Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, 2017-18 eğitim ve öğretim yılına başlayan Yeşilkentl Mahallesi’ndeki öğrencilerimizin okul heyecanına ortak oldu. Belediye tarafından 200 minik öğrenciye ve kent evlerindeki öğrencilere beslenme ve içinde kırtasiye malzemeleri bulunan sırt çantaları dağıtıldı.

Başkan Dr. Handan Toprak Avcılar’ın köklü eğitim kurumlarından Vali Rıdvan Yenişen İlkokulu'nda düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, yeni eğitim yılında okula başlayan geleceğimizin teminatı öğrencilere ve eğitmenlerimize başarı diledi. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, şöyle dedi: “Öğrencilerimizin bilimin ışığında ‘Güçlü Özgür ve Erdemli’ bireyler olmasını ve 'Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır' diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda aydınlık yarınlara ulaşmasını diliyoruz.


Bizim en büyük isteğimiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, en iyi okullarda hizmetin en iyisini almasını sağlamaktır. Yavrularımızın daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle ilçe genelindeki tüm okullarımızı yeni eğitim ve öğretim yılına dış cephe, iç cephe, bahçe bakım onarım çalışmaları yaparak hazırladık. Evlatlarımızı sağlık ve güven içerisinde hep birlikte büyüteceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.