Geleneksel Pilav Günü daveti billboardlarda

Geleneksel Pilav Günü daveti billboardlarda
İstanbul tarihinde ilk defa, Küçükçekmece'nin en köklü okullarından Sefaköy Lisesi Platformu, geleneksel pilav günü duyurusunu bilbordlarla yaptılar

Küçükçekmece'nin tarihi liselerinden ve Sefaköy'ün isminin yaşatıldığı ve beldenin eski lisesi Sefaköy Lisesi'nin geleneksel pilav günü 21 Mayıs Pazar günü saat 15.00'de okul bahçesinde gerçekleştiriliyor. İstanbul'un tarihinde ilk defa Sefaköy Lisesi Platformu, geleneksel pilav günü davetini bilbordlarla mezunlarına ve İstanbullular'a duyurdu. Sefaköy Lisesi Platformu adına açıklama yapan Ali Tarakçı, her yıl mayıs ayında, ortaokul ve lisede okumuş, mezun olmuş okuldaşlarıyla buluştukları geleneksel pilav günüyle, duyuru ile ilgili bir ilgi gerçekleştirdiklerini söyledi.


Her yıl mayıs ayında gerçekleştirdikleri geleneksel pilav günü ile ilgili Küçükçekmece'nin her yerine pankartlarla ile duyuru yaptıklarını ifade eden Tarakçı şunları söyledi: İstanbul'un tarihinde bir ilki de gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. İlk defa bir okul, okullarında okumuş, mezun olmuş olanlarla buluşmasını İstanbul'un her tarafında bilbordlarla okuldaşlarına çağrı yapıyor. Bu yıl yapılacak olan pilav günümüz daha önce yapılanlardan daha görkemli olacağını görüyoruz. Ve tüm okuldaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.


15 Temmuz Fetö darbe kalkışmasında, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde oğlu Abdullah Tayyip Olçak ile beraber şehit olan Erol Olçak'ın şirketi Arter Ajansı'na ait bilbordlarda pilav günü davetinin tanıtımını yaptıklarını belirten Tarakçı, "Okulumuzdan mezun olan Erol Olçak'ın kardeşi ve Arter Ajansın başında bulunan Cevat Olçak bu yıl pilav günününe çok büyük bir destek verdi. Öncelikle platform adına kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.