‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu seminer verildi

‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu seminer verildi
Her bireyin huzurlu bir şekilde çalışma hayatını sürdürmesine önem veren Çatalca Belediyesi, hizmet içi eğitim programlarına devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, hizmet içi eğitim verildi.

‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu eğitim seminerinde, iş yerlerinde oluşabilecek kazalara karşı işverenin ve çalışanların yükümlülükleri anlatıldı. Nazım Özbay Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, belediye yöneticileri ve personeli katıldı.

Seminerde bu tür eğitimlerin önemine dikkat çekilerek, değişik alanlarda çalışan personelin iş güvenliği risklerini de öğrenmesinin önemine değinildi. Yapılan sunumda genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgiler verildi. Kazaların alınacak basit önlemlerle engellenebileceğine işaret edilen seminerde meslek hastalıklarının da sık karşılaşılan meselelerden olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.