Mektebim öğrencilerinden Uludere'ye Sevgi Paketi…

Mektebim öğrencilerinden Uludere'ye Sevgi Paketi…
Mektebim, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında köy okulu destek projelerine devam ediyor. Mektebim öğrencileri, Türkiye’nin birçok bölgesinde köy okullarına ulaşarak destek oluyor.
Mektebim ile iletişime geçerek öğrencilerinin yaşadığı zorlukları paylaşan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu İngilizce öğretmeni Müşerref Karaaslan,  hazırladığı ihtiyaç listesini Mektebim yetkilileriyle paylaştı. Mektebim Oran Kampüsü yetkilileri, velilerle görüşerek öğrencilerin organize ettiği yardım çalışmasını iki hafta süren bir hazırlık aşamasından sonra tamamladı ve Şırnak’a gönderdi. Tüm sınıflar için kitap, kıyafet, ayakkabı, kırtasiye malzemesi ve benzeri ürünleri hazırlayarak Şırnak Uludere’deki öğrencilere gönderen Mektebim öğrencileri, sevgi kartları hazırlayarak duygularını paylaştı.


240 ilkokul, 236 ortaokul öğrencisinin bulunduğu okula 1 adette fotokopi makinası gönderen Mektebim öğrencilerinin hazırladığı 70 koliden oluşan destek paketi ilçe jandarma komutanlığında görev yapan askerlerin yardımıyla güvenli bir şekilde okula ulaştı. Sosyal Sorumluluk projesinin tamamlanmasının ardından Uludere Kaymakamı Mehmet Fatih Yanıkoğlu, yardım çalışması için hazırlattığı plaketi Mektebim Oran Kampüsüne göndererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.