Bozkurt Esenyurtlu futbolcu gençleri şampiyonluğa uğurladı

Bozkurt Esenyurtlu futbolcu gençleri şampiyonluğa uğurladı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Başkan Bozkurt, İstanbul şampiyonu olup Yalova’da yapılacak Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak olan Yeşil Esenyurtspor U19 takımını ziyaret ederek başarı diledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği Yeşil Esenyurtspor Kulübü’nün İstanbul şampiyonu olan U19 takımını 2-5 Mayıs tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek olan Türkiye Futbol Şampiyonası’na uğurladı. Esenyurt Turgut Özal Stadyumunda takımla bir araya gelerek onları tebrik eden Başkan Kemal Deniz Bozkurt, “Buraya kadar hakkınızla geldiniz. Bundan sonrası kazanacağınıza eminim, kazanamazsanız bile buraya kadar gelmeniz büyük başarıydı. Sizleri ve Kulüp Başkanı Hasan Demir’i gönülden tebrik ediyorum. Biz her zaman sizlere destek olacağız” dedi.

Başkan Bozkurt kendisine hediye edilen yeşil beyazlı takımın atkısını takarak gençlerle bir süre futbol oynadı.

Esenyurtlu gençlerin hedefi şampiyonluk

İstanbul U19 gençler gurubunda rakiplerini yenerek il şampiyonu olan Yeşil Esenyurtspor U19 takımı, Türkiye Şampiyonası’nın Yalova ayağında mücadele edecek. Gençler 3 Mayıs’ta Sakarya U19, 4 Mayıs’ta ise Kocaeli U19 takımlarıyla karşılaşacak. 75 ilden 138 takımın katılacağı şampiyonada Yeşil Esenyurtspor U19 takımı Türkiye şampiyonu  olup Esenyurt’u gururlandırmayı hedefliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.