Meclis üyelerinden farkındalık maskesi

Meclis üyelerinden farkındalık maskesi
Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri, lösemili çocuklar için tek ses oldu. Üyeler Lösemili Çocuklar Haftası'ndaki meclis toplantısında farkındalık oluşturmak için maske taktı
Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ilk oturumu Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında yapılan meclis toplantısı öncesi, meclis üyeleri lösemi hastaları için anlamlı bir etkinliğe imza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık oluşturmak amacıyla, Başkan Bozkurt ve belediye meclis üyeleri lösemili çocukların da kullandığı hijyen maskesi taktı.

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yaptığı konuşmada 2-8 kasım haftasının Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizde her yıl yaklaşık 200 bin civarında kanser vakasına rastlamaktayız. Bunun yüzde 2'sini lösemili çocuklarımız oluşturmakta. Lösemi kamuoyunda bilindiği gibi tedavisi zor olan bir hastalık değil, yüzde 85 oranında tedaviye yanıt veren bir hastalık. Bu konuda korkmanıza gerek yok. Sadece çocuklarımızı ilgili kurumlara yönlendirelim. Lösemili çocuklarımıza sahip çıkalım, destek olalım. Lösemiyle mücadele eden derneklere destek olalım. Çocuklar bizim umut ışığımız, onların yaşamlarının yeşermesine katlı sağlayalım” dedi. Başkan Bozkurt’un konuşmasının ardından meclis üyeleri hep birlikte ağızlarına maskeleri takarak “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.