Zeki çocukları turnuvada yarıştı

Zeki çocukları turnuvada yarıştı
Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 5. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılan çocuklar bir yandan hoş vakit geçirirken diğer yandan gelişimlerine katkıda bulundu
Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği 5. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Esenyurt Kültür Merkezi’nde yapılan turnuvada, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayan Mangala, Quoridor, Reversi, SpeedStacks, Nim gibi zeka ve strateji oyunları oynandı. Esenyurt Belediyesi’ne bağlı kültür merkezlerinde yapılan Singapur matematiği ve zeka oyunları dersine katılan 2-6’ncı sınıf aralığındaki 515 öğrenci 5’er kişilik takımlar halinde yarıştı. Açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un bir öğrenciyle mangala oynayarak yaptığı turnuvada kazanan Esenyurtlu çocuklar oldu. Etkinlikte zekalarını konuşturarak kıyasıya yarışan tüm öğrencilere madalya, takımlara da kupa hediye edildi.

Katıldığım en güzel programdı

Mangala sonrası diğer öğrencilerin oyunlarını da izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Samimiyetle söylüyorum ki katıldığım en güzel programdı. Sizlerle burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız, bizim işimiz de sizin hayatınızı kolaylaştırmak. Sizden tek ricam birbirinizi ayırmayın, sevin, birbirinize destek verin. Beraber olmaktan mutlu olun. Birbirinizin başarılarından mutluluk duyun. Birbirinizi kökenine, inancına, geçmişine göre ayırmayın. Sizlere güveniyorum. Eğer bunu yaparsak önemli bir sorunu aşmış oluruz. Sonrası da bizim işimiz, bizlerde sizler için çalışacağız. Sizlerle beraber Esenyurt’u, İstanbul’u, Türkiye’yi hep beraber değiştireceğiz. İnanıyorum ki ileride bütün ilçeler bizi kıskanacak. Sonuna kadar ben sizinle beraberim sizi çok seviyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.