Bankacı Kardeşini Öldüren Ergenekon Sanığı Yakalandı

Bankacı Kardeşini Öldüren Ergenekon Sanığı Yakalandı
İstanbul'da kız kardeşi Ceylan'ı öldürdükten sonra kaçan ve 8 aydır firarda olan Ergenekon sanığı 38 yaşındaki Erhan Timuroğlu yakalandı. Timuroğlu'nun yakalandığı evde 2 adet kalaşnikof da bulundu.
İstanbul'da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürmekten aranırken, bir iş adamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesine el bombalı saldırı sanığı  Erhan Timuroğlu Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Adamı C.A ile yakalanan Timuroğlu'nun gizlendiği evde 2 kalaşnikof ve tabanca ele geçti.  Erhan Timuroğlu'nun kızkardeşi Ceylan Timuroğlu'nu, Bekir Teker'le sevgili olduğu ve sinemaya gittikleri için öldürdüğü öne sürülmüştü.

SANCAKTEPE'DE YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyonda "Kasten Öldürme" ve "Uzun Namlulu Silahla İşyeri Kurşunlama" suçlarından aranan  Erhan Timuroğlu  Sancaktepe'de yakalandı.

YANINDA 2 KALAŞNİKOF BULUNDU

Erhan Timuroğlu'yla birlikte C.A. da gözaltına alınırken evde yapılan aramalarda 2 kalaşnikof silah, ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ile sahte kimlikler ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.