Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı: Yağış geliyor!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı: Yağış geliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yayımladığı verilerde bölgelerin haftalık hava durumu bilgilerine yer verdi.
9 Temmuz Salı günü kapsamında yurdun kuzey ve en doğusu için yağışlı hava uyarısında bulunan MGM, çarşamba ve perşembe günü gelmesi beklenen yağışlı havaya dikkat çekti. İşte, MGM'nin haftalık hava durumu verilerine göre detaylı bilgiler...

Günün hava durumu bilgilerine göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi'nin belirli bölümlerinde yer yer ve Doğu Anadolu'nun en uç kısmında ise kuvvetli yağış beklendiği bilgisini paylaştı. Meteoroloji verilerine göre çarşamba ve perşembe günü ise Marmara, Trakya ve Karadeniz'in bazı bölgelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

İSTANBUL'A YAĞMUR GELİYOR

İstanbul'da bugün hava açık ancak yarından itibaren bölgesel yağışlar etkili olacak. Özellikle perşembe günü sıcaklık 26 dereceye düşecek ve kent genelinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

YURT GENELİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun doğusu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.