Polat'tan Bakırköy'e çıkarma

Polat'tan Bakırköy'e çıkarma
İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat ve beraberindeki diğer vekil adayları Bakırköy’e çıkarma yaptı. Halkın yoğun sevgiyle karşılaşan Polat, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor” dedi
 BAKIRKÖY- İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbul 3.Bölge’de bulunan tüm ilçeleri seçim tarihine kadar ziyaret etme hedefinde olan Polat, önceki gün Bakırköy ilçesinde de bir dizi çalışma yaptı. İlk olarak İYİ Parti Milletvekili Adayları Prof. Dr. Kürşat Özen, Meryem Tanrıverdi Göktaş ve Meliha Apaydın ile beraber İYİ Parti ilçe başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Polat, burada ilçe başkanı Alper İnanç ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. Daha sonrasında Bakırköy esnafı ile bir araya gelen Polat ve diğer vekil adayları önce Ataköy Çevre Dostları Derneği’ni ardından Bakırköylüler Derneği’ni ziyeret ederek İYİ Parti’ye destek istedi. Vekil adayları ayrıca Bakırköy Derneği’ne üyelik formunu da doldurarak derneğin yeni üyesi oldu. Polat daha sonrasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda çalışmalarını yürüten stant görevlilerini ziyaret ederek başarılar diledi.

özdemir polat

‘DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ’

İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Bildiğiniz gibi seçime çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa zaman dilimi içinde bizler de kendimizi en iyi şekilde tanıtarak halkımızdan oy isteyeceğiz. Ben, inanıyorum ki İYİ Parti, dayatılan bu baskın seçimden 24 Haziran’da zaferle çıkacaktır. 30 Mayıs tarihinde Ankara’da Sayın Meral Akşener seçim beyannamemizi kamuoyu ile paylaştı. Bizler de Ankara’da kendisinin yanındaydık. Dur durak bilmeyen, bir kadın olarak her şeye rağmen korkusuzca mücadele eden bir genel başkana sahibiz. O bu kadar çalışıyor ise bizler ondan daha fazla çalışmalıyız” dedi.

özdemir polat

SİYASİ OLGUNLUK GÖSTERDİ

Konuşmasının ardından Bakırköy halkı ile buluşmak üzere yola çıkan Özdemir Polat ve beraberindekilerin ilk durağı ise Ataköy Çevre Dostları Derneği oldu.  Dernek lokalinde toplantı halinde bulunan dernek üyeleri Polat’ı karşılarında görünce şaşkınlığını gizleyemezken, dernek çalışanı olduğu öğrenilen bir kişi dernek içinde siyaset yapılmayacağı yönünde Polat’ı uyarmak istedi. Polat gösterilen tepkiyi siyasi olgunlukla karşılarken, ilçe başkanı ise, ‘Burası CHP Belediyesi’ne ait bir yer. CHP seçimlerde bizim ittifakımız değil mi? Şimdi bu tepkinin sebebi nedir? Bu nasıl ittifak diye sormazlar mı adama?’ sözleri ile tepkisini gösterdi.

özdemir polat

SORUNLARINI DİNLEDİ

Yaşanan kısa gerilimin ardından dernek üyelerinin talebi üzerine aralarına katılan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, çoğunluğu kadınlardan oluşan üyelere kendini tanıtarak seçim çalışmaları konusunda bilgiler aktardı. Bakırköy’ün İYİ Parti ile beraber daha iyi olacağını dile getiren Polat, 24 Haziran seçimlerinde özellikle tüm kadınlardan büyük destek beklediklerini ifade etti.

özdemir polat

‘KADIN PARTİSİ’ VURGUSU

Kadınların taleplerini ve sorunlara yönelik çözüm önerilerini can kulağı ile dinleyen Polat, “Bizler İYİ Parti olarak her zaman her yerde söylüyoruz; İYİ Parti bir kadın partisidir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, İYİ Parti’yi bir kadın partisi olma temeli üzerine kurdu. Bizler de Türkiye’mize kadın elinin değmesi gerektiğini inandığımız için onunla beraber yola çıktık. İYİ’ler kazanacak diyoruz.  Tüm sorunlarınızı dikkate alıyoruz, çözüme kavuşması için mutlaka çalışacağız” dedi.

özdemir polat

‘SEÇİME HAZIRIZ’

Ataköy Çevre Dostları Derneği’ne yaptığı ziyaret sonrasında Bakırköy esnafını ziyaret eden Polat’ın bir sonraki durağı ise Bakırköylüler Derneği oldu.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Özdemir Polat ve diğer milletvekili adayları… Kendilerini tanıtarak İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerine hazır olduğu mesajını verdi.

özdemir polat

‘DAHA İYİ BİR BAKIRKÖY OLMALI’

Konuşmasında Bakırköy’ün çok nezih bir ilçe olduğunun altını çizen Özdemir Polat, “3.Bölge Milletvekili olduğum için Bakırköy’ü de çok yakından biliyor ve takip ediyorum.  Burada yaşayan vatandaşlarımız her ne kadar CHP’li bir belediye ile yönetiliyor olsa bile hizmetlerin yetersiz kalmasından dolayı şikâyetçi.  Aslında burası şuan olduğundan çok daha iyi bir noktada olabilir. Ancak yanlış yönetim anlayışı Bakırköy’de maalesef çok büyük sorunlara yol açabiliyor. Onun için bizler İYİ Parti İle Bakırköy’ün daha iyi olacağını savunuyoruz” dedi.

özdemir polat

‘BAKIKÖY’LÜ YÖNETSİN’

Bakırköylüler Dernek Başkanı Nuran Erdiş ise gerçekleşen ziyaret dolayısı ile İYİ Parti milletvekili adaylarına teşekkür ederek, “Bizler Bakırköylüler Derneği olarak, ilçemizin daha güzel hizmetlere kavuşması için toplumsal bir hizmet veriyoruz. Her ne kadar siyasi bir çalışma içinde olmasak da, Bakırköy’ün Bakırköy’lüler tarafından yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. İlçemizde de her ilçede olduğu gibi sorunlar var. Bu sorunları Bakırköy’ü bilmeyen birilerinin çözebileceğine inanmıyoruz. Tüm bu sorunlara yönelik dernek olarak çözüm önerileri geliştirdik, geliştirmeye de devam ediyoruz. Ziyaretleriniz için çok teşekkür ederim, başarılar dilerim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Özdemir Polat ve diğer vekil adayları Bakırköylüler Derneği üyelik formunu doldurarak derneğin yeni üyesi oldular.

özdemir polat

‘GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ’

Bakırköy’lüler derneği ziyareti sonrasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda kurulmuş olan İYİ Parti seçim stantını ziyaret eden Özdemir Polat ve diğer vekil adayları burada stant çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. Vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi ile takip edilen İYİ Parti stantında kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Allah izin verirse gümbür gümbür geliyoruz” dedi. Daha sonrasında aynı meydanda kurulan diğer siyasi partilerin de seçim stantlarını ziyaret eden Polat, tüm siyasi partilere başarılar dileyerek hak edenin kazanması dileklerinde bulundu.

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.