HERKES HADDİNİ BİLECEK!

HERKES HADDİNİ BİLECEK!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir gazetecinin “Kayyum operasyonlarında gözler İstanbul’da mı?” sorusuna sert yanıt yanıt verdi: “Kimin gözü çevrildi buraya? Öyle İstanbul'a göz falan dönmüş, herkes haddini bilecek. Biz işimizin başındayız, tam olduğumu
ÜLKEYE ÇOK ŞEY KAYBETTİRDİLER

Sarıyer'de çökme tehlikesi olan binanın bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, bir gazetecinin “Kayyum operasyonlarında gözler İstanbul'da mı?” sorusuna 'Kimin gözü çevrildi buraya?' diye tepki göstererek, “Biz işimizin başındayız, herkes haddini bilecek” dedi. İmamoğlu, “Kimsenin sınırsız yetkisi yoktur. Ülkeye çok şey kaybettirirler. Kendileri zaten kaybediyorlar. Milletin iradesinin yok saymak çok büyük bir hatadır” diye konuştu.



UMARIM BU YANLIŞTAN DÖNERLER

Kayyum atanmasının demokratik bir yöntem olmadığını da kaydeden İmamoğlu, “Kayyum atayarak, böyle ucu bucağı olmayan bir sürece bağlamazsınız. Bu sefer insanlar milli iradeye dönük güveni kaybederler, o zaman başka bir ortam yaratırsınız. Çok üzücü, şiddetle kınıyorum. Karşısındayım. Eğer insanların bir suçu varsa yargılanırlar, cezasını bulurlar, işlem yaparsınız. Ama öyle hurafeyle, kuru lafla bu işler olmaz, olmayacaktır da. Umarım bu yanlıştan dönerler. Umarım seçilmiş belediye başkanları tekrar görevlerine dönerler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.