İmamoğlu'ndan flaş Haydarpaşa ve Sirkeci açıklaması

İmamoğlu'ndan flaş Haydarpaşa ve Sirkeci açıklaması
İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci ihaleleriyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci ihaleleriyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları:


 Sayın bakanın yaptığı açıklama, malum şirketin avukatı mı yoksa Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanı mı bu açıklamayı yaptı?  İhalenin hediye edildiği şirketi ancak bu kadar savunabilirdi. Tarihe geçecek bir konuşma. 

Büyük bir zedelemeyi siz yapıyorsunuz. Bizim de vazifemiz size engel olmak olacak. Günün birinde çok utanacaksınız sayın bakan. Ben adalete güveniyorum. 16 milyon insan adına başvuru yaptık . Hukuki haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Milli birlik beraberliğe bu kadar lazım olduğumuz anlarda bu tarihi alanı bir avuç insana vererek milli beraberliğe ihanet ettiğiniz için sizi kınıyorum sayın bakan. 

Türkiyenin idare anlamda usüllere aykırı okadar cümleleri var ki ... Umuyorum yanlışınızdan dönersiniz sayın bakan. 

Bakan benimle görüşmek istesin. Utanç verici ben neden arayayım ki sayın bakanı? Onun anlatması gerekir. Ben ibbnin seçilmiş belediye başkanıyım. Arasın tabi ki görüşürüm. 


Türkiye Cumhuriyeti parti devleti değil, İBB de parti meclisi değil. 

Bizim derdimiz tek. Eş dost akrabadan bahsetmiyorum. 16 milyon insan... Bunu dünyaya anlatsan gülerler. Kimsenin tanımadığı internet sitesi bile olmayan bir insana dünyanın en simgesel alanlarına sen dalga geçerek açıklama yapan bir kişiye avukatlık yapıyosun. 

Ben üst merciye bu olayı taşımadan tekrar çağrı yapıyorum. Bunu çözün. İnşallah düzeltirsiniz. Bence sizden kabineniz ve sizin partiniz bu sözlerinizden utandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.