İstanbul'da hava ne zaman ısınacak?

İstanbul'da hava ne zaman ısınacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Mayıs tarihli ve hafta sonu hava durumunu resmi sayfası üzerinden paylaştı. Günlük hava durumu raporuna göre, sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Havalar n
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Van, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Doğu Torosların sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kıyı Ege’de öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Son günlerde serin günler yaşayan vatandaşlar, hafta sonu planları için hava durumunu inceliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük tahminine göre, önümüzdeki iki gün yağmurlu geçecek.

Pazar günü ise mevsim normallerinin üzerine çıkacak sıcaklığın İstanbul’da 13-24 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Özellikle pazar gününden sonra sıcaklıklar hissedilir olarak da iyiden iyiye yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.