Fatih Portakal: 'Ses getirecek birliktelik'

Fatih Portakal: 'Ses getirecek birliktelik'
Emekillikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) üyeleri, İzmir´de bir araya geldi. Portakal buluşmayı 'ses getirecek birliktelik' olarak yorumladı.
 Emeklilikte yaşa takılanlar tarafından kurulan EYTSYDD'nin üyeleri dün İzmir´de bir araya geldi. Buluşmaya ilişkin en dikkat çeken yorum Fatih Portakal'dan geldi. 

Karşıyaka´da bulunan Deniz Baykal Kültür Merkezi´nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Türkiye´nin dört bir yanından yüzlerce kişi katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda, salona giremeyenler etkinliği, kültür merkezinin bahçesine kurulan led ekranlardan takip etti. EYT´liler, `Hükümet uyuma, duy sesimizi´, `Yalnızca adalet istiyoruz´, `EYT burada, Meclis nerede?´ sloganları attı.


Ses getiren eyleme gazeteci ve sunucu Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Eylemden bir fotoğrafı twitter hesabından paylaşan Portakal "Ses getirecek birliktelik" dedi.


Fatih Portakal bir sonraki tweetinde AKP ve MHP hesaplarını tagleyerek "Yeni slogan #eyt’de: Edirne’den Kars’a Jüpiter’den Mars’a çıksın artık bu yasa” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.