Kızılcık Şerbeti geri dönüyor

Kızılcık Şerbeti geri dönüyor
Başrollerinde Müjde Uzman, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz Haziran ayında 29. yeni bölümüyle 1. sezon finalini yapmıştı.

 Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak? 

SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz Haziran ayında ses getiren bir sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Eylül ayının yaklaşması ve dizi çekimlerinin yavaş yavaş başlamasıyla dizinin takipçileri yayın tarihini araştırmaya başladı. SHOW TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 28 Ağustos tarihinde yeni sezon için çekimlere başlayacak. Dizinin Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Neler olmuştu?


Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde Doğa, büyük bir aile yemeği düzenleyerek Fatih'ten kendisini aldattığı için boşanacağını açıklamıştı. Bunun üzerine evde kaos çıkarken Alev ve Pembe birbirine girmişti. Kıvılcım ve Ömer doğumu başlayan Doğa'nın yanına giderken kaza geçirmişti. O anlarda "Bir ölü bir yaralı var" denmesiyle gündeme Kıvılcım'ın ya da Ömer'in diziden çıkacağı konusu gelmişti.

Kadroda yeni isimler var


Kızılcık Şerbeti kadrosunu genişletti. Diziye Bahtiyar Memilli, Yiğit Kirazcı gibi isimler de dahil oldu. Memill, Pembe'nin tuttuğu adamı canlandırırken, Kirazcı ise Alev'in eski aşkı Rüzgar karakterine hayat verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.