MEDYANIN DÜNÜ BUGÜNÜ VE YARINI

MEDYANIN DÜNÜ BUGÜNÜ VE YARINI
Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD), "Medya İstişare" toplantısında paydaşları bir araya getirdi. Yazar, siyasetçi, gazeteci, akademisyenler ile işadamlarından oluşan 100'e yakın katılımcı konuşmacıları dinledi
26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 23. dönem AK Parti Mardin Milletvekili, hukukçu ve akademisyen Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, Profesör Yusuf Kalko, Mardinliler Federasyonu (MARDİNFED) Genel Başkanı İbrahim Biter, Müzik yapımcısı Şahin Özer, YeniBirlik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Başkanı Okan Sarıkaya, UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, Show TV Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, haber sunucusu Gökhan Taşkın, yazar ve öğretim görevlisi Yelda Kırçuval, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Irak Türkmen Basın Konseyi İcra Kurulu üyesi Güngör Yavuzaslan ile gazeteci Ahmet Kaplan ile Müslim Sarıyar da, toplantıda birer konuşma yaptı. 

Yusuf Kalko sunum yaptı

Akademi Beyoğlu toplantı salonunda gerçekleşen ve "Gazetecilik Mesleğinin, Dünü, Bugünü ve Yarını"nın masaya yatırıldığı toplantı, UYGAD Genel Başkanvekili olan, aynı zamanda toplantının moderatörlüğünü yapan, Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve program yapımcısı Mevlüt Yüksel’in açılış konuşmasıyla başladı. Dernekle ilgili genel bir paylaşımda bulunan Yüksel’in ardından, AK Partili Metin Külünk, mesleğin önemine ve gücüne vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi. Cüneyt Yüksel'in sivil toplum kuruluşlarına ve UYGAD'ın geleceğine ilişkin düşüncelerini anlattığı toplantı, Profesör Yusuf Kalko'nun bir sunumu ile devam etti.

Final 26 Mayıs'ta

Gecenin sürprizi ise dünyaca ünlü boksör Avni Yıldırım oldu. Yıldırım da gecede bir konuşma yaptı. Yıldırım, Muhammed Ali ve Mike Tyson’un ilk şampiyon olarak isimlerini duyurdukları, dünya boks şampiyonası düzenleyen dört büyük kuruluşundan biri olan Dünya Boks Konseyi'nin (WBC) organize ettiği WBC Süper Orta Siklet Dünya Boks kategorisinin şampiyonluğunun favori ismi olarak görülüyor. Gecenin finalinde 26 Mayıs 2019 Pazar günü, Harbiye Crown Plaza Otel’de gerçekleştirilecek kongre ve iftar yemeğinin de duyurusu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.