Rumeli Tv yeniden yayında

Rumeli Tv yeniden yayında
Uzun yıllar yayıncılık hayatında başarılı izler bırakan ve televizyon dünyasından isminden övgüyle söz ettiren Rumeli Tv yeniden yayın hayatına başladı
Balkanlar'da ve Rumeli'de ilgiyle takip edilen Rumeli Tv kısa bir süre önce veda ettiği yayın hayatına yeniden başladı. Zengin yayın akışı ve kaliteli programlarıyla beraber adından övgüyle söz ettiren Rumeli Tv'nin yeniden yayın hayatına başlaması ise vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandı. Tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışıyla beraber vatandaşların takdirini toplayan televizyon kanalının Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, “Yeni yayın hayatımıza başladığımız için çok mutluyuz. Geçmişte olduğu gibi birbirinden kaliteli program ve yayınlarla izleyecilerimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Öncelik kaliteli yayın anlayışI
2006'da başlayan yayın hayatına verdiği aranın ardından tekrar seyirciyle buluşan Rumeli Tv'ye ilişkin konuşan Yılmaz, “2006 yılından itibaren Trakyalı, Rumelili, Göçmen hemşerilerimiz ve Tüm bizi izleyenlerin sesi olduk. Bu camiada ilk olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yaptığımız yayınlar ile balkanların tamamı ve Trakya’da da etkiliyiz. Bizim amacımız kendi kültürümüzü tanıtmaktır. Bu uzun ve güzel yolda bir çok ilklere imza attık. Çalışmalarımız devam ediyor. Yayınlarımızın iyi olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeniden başladığımız yayın hayatının en güzel şekilde geçmesi için çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.