ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIM!

ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIM!
Saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi önünden halka hitap etti. "Bu saldırı Türkiye'ye yapılmıştır" diyen Kılıçdaroğlu, "Bir milim geri adım atmayacağım" dedi
BU SALDIRI TÜRKİYE'YE YAPILDI

Kendisine yapılan saldırının ardından CHP Genel Merkez'ine gelen Kemal Kılıçdaroğlu, bina önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Artvin'de PKK terör örgütü tarafından kendisine yapılan saldırıyı hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Aynı saldırıya bugün de uğradım. Bir milim geri adım atmayacağım. Bana yapılan saldırı Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne yapılmıştır" dedi.

BU ŞEHİTLER 82 MİLYONUNDUR

Bundan sonra da şehit cenazelerine katılacağını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Ben Kuva-yi Milliyecilerin genel başkanıyım. Bu ülke için canını feda edecek biri varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Şehitler 82 milyonundur. Bunların cenazeye, ezana da saygısı yok. Siz namazdan, şehitten ne istiyorsunuz? Siz hangi yüzle şehit cenazesini kıldırmıyorsunuz?" diye sordu.

SALDIRANLAR DIŞARIDAN GELDİ

Uğradığı saldırının kendisini üzmediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Biz her zaman hakkı, hukuku savunduk. Beni üzen şey şehide saygısızlıktır. Şehidimizin namazı bile doğru dürüst kılınmadı. Hiçbir saldırı biri yıldıramaz. Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.