Bozoğlu hızlı başladı

Bozoğlu hızlı başladı
8 Nisan Pazar günü İlçe Başkanlığı görevine seçilen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Bozoğlu, Silivri Kaymakamı Ali Partal ve İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ü ziyaret etti. Bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Bozoğlu, bir yandan da proto
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Kaymakamı Ali Partal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında yeni seçilen Bozoğlu ve arkadaşlarını tebrik eden Kaymakam Partal, görevlerinde başarılar diledi.

Mutlu Bozoğlu ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri daha sonra Polis Haftası dolayısıyla Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ü de makamında ziyaret etti. Ertürk, Bozoğlu ve arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve beraberindekiler daha sonra ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün polis noktalarını ve Bölge Trafik istasyon Amirliği'ni de ziyaret ederek polis haftalarını kutladı.

Aynı gün içinde Silivri Devlet Hastanesini’de ziyaret eden Bozoğlu ve ekibi, tek tek hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bozoğlu ve arkadaşlarının son durağı Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Okulları Şiir Dinletisi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.