CHP’li gençler, Esenyurtlu miniklere 23 Nisan kutlaması düzenledi

CHP’li gençler, Esenyurtlu miniklere 23 Nisan kutlaması düzenledi
CHP Esenyurt Gençlik Kolları ve CHP Esenyurt Halkçı Liseliler Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara için 23 Nisan kutlaması düzenledi.
Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çadır kuran CHP’li gençler, palyaçoların da katıldığı müzikli şarkılı bir kutlama gerçekleştirdi. Kutlamada Esenyurtlu çocuklara patlamış mısır, balon ve gofret dağıtıldı, palyaçolar miniklerin yüzlerini boyadı.

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi. Etkinlik sonrası bir açıklama yapan CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Daş, şunları söyledi: “23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan edildiği, milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır düşüncesi ışığında hem saltanata hem de işgal güçlerine karşı başlatılan milli mücadele hareketiyle, ulusal egemenliğe dayalı tam bağımsız bir Türkiye'nin temelleri atılmıştır. Fabrikalarda, tarlada çalışan çocuk işçiler, cezaevlerinde büyüyen, zorla evlendirilen, sokaklarda yaşayan, istismara, tacize ve tecavüze uğrayan çocukların her zaman yanında ve savunucusu olmaya devam edeceğiz. Aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklar başta olmak üzere, tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.