Çocukların Tezahüratı Ekrem İmamoğlu'nu Ağlattı

Çocukların Tezahüratı Ekrem İmamoğlu'nu Ağlattı
CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Yeni Zelanda'da cami saldırısında hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okudu. Cami çıkışında çocukların "Ekrem İmamoğlu" tezahüratı CHP'nin Adayı'nı ağlattı.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Yeni Zelanda'da cami saldırısında hayatını kaybedenler için Eyüpsultan Camii'de Yasin-i Şerif okudu. Cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İmamoğlu, çocukların tezahüratı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir, Fatih, Beşiktaş ve Sarıyer'de seçim turunu sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, gezisini Eyüpsultan'da tamamladı. Akşam saatlerinde Akşemsettin Mahallesine geçerek halkla buluşan İmamoğlu, sonrasında ise Eyüpsultan Camii'ne gelerek akşam namazını kıldı.

YASİN-İ ŞERİF OKUDU

Akşam Namazının ardından Yeni Zelanda'daki Cuma namazında yaşanan saldırıda hayatını kaybedenler için Mevlidi Şerif okundu. Eyüpsultan Camii imamlarının yanı sıra Ekrem İmamoğlu da Yasin-i Şerif'in bir bölümünü okudu. Namazın ardından saldırıda hayatını kaybeden Müslümanlar için dualar edildi.


GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Akşam namazının ardından okunan Mevlidi Şerif sonrası camiden çıkan İmamoğlu, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. İmamoğlu'nu karşısında gören vatandaşlar fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yoğunluk nedeniyle yürümekte güçlük çeken İmamoğlu, Eyüpsultan Camii çıkışına geldiği sırada küçük çocukların tezahürat sürpriziyle karşılandı. Çocukların 'Ekrem İmamoğlu' diye tezahürat etmesi üzerine İmamoğlu, yönünü değiştirerek çocukların yanına gitti. Çocukların sevgisi karşısında duygularına hakim olamayan İmamoğlu gözyaşlarını tutamazken, bir vatandaşın seslenmesine ise, 'Dur abla yaktılar beni zaten' diye karşılık verdi.


YAŞLI KADIN: SENİ TORUNUM GİBİ SEVİYORUM

Eyüpsultan Camii çıkışında İmamoğlu vatandaşların desteğiyle karşılandı. İmamoğlu'na ulaşmak isteyen vatandaşlar seslenerek başkan adayına ulaşmaya çalıştı. Bu sırada yaşlı bir kadının İmamoğlu'na doğru dönerek, "Paşam benim inşallah kazanırsın, seni torunlarım gibi seviyorum inşallah kazanırsın" diye destek vermesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.