KAHRAMAN KİM ACABA?

KAHRAMAN KİM ACABA?
CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasının direktörlüğünü yapan Necati Özkan'ın ‘Kahramanın Yolculuğu’ adlı kitabına sert tepki gösterdi.

 Kaftancıoğlu, “Yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir” dedi

İSTANBUL İTTİFAKINA KİMSE SAYGISIZLIK EDEMEZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasının direktörlüğünü yapan Necati Özkan iki seçim dönemini ‘Kahramanın Yolculuğu’ adıyla kitaplaştırdı. Ancak Necati Özkan’ın kaleme aldığı kitaba CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan sert bir eleştiri geldi. Sosyal medya hesabından isim vermeden kitabı eleştiren Kaftancıoğlu, “Kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir” tepkisini gösterdi.

SEYİT TORUN DA KAFTANCIOĞLU'NA DESTEK VERDİ

Daha önce de Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı için yaptığı açıklamanın hemen ardından, “Dün dünde kaldı cancağızım artık mekanın yeni sahibi var” paylaşımını yapan Necati Özkan, Kaftancıoğlu'nun tepkisine henüz bir karşılık vermedi. Kaftancıoğlu'nun yaptığı söz konusu paylaşıma destek verenler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yer aldı. Torun, Kaftancıoğlunun açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı. ‘Kahramanın Yolculuğu’ isimli kitapta İstanbul'un 2019 yerel seçimleri sırasında yeni bir efsanenin doğuşuna tanıklık ettiğini, o efsanenin de İmamoğlu olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.