KÜÇÜKÇEKMECE’YE 7 FARKLI NOKTAYA METRO İSTASYONU

KÜÇÜKÇEKMECE’YE 7 FARKLI NOKTAYA METRO İSTASYONU
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları kendi mahallerinde ağırlamaya devam ediyor.

 Bu kapsamda Küçükçekmecelilerle buluşan Temel Karadeniz, Küçükçekmece’ye 7 farklı metro istasyonu yapılacağını söyledi.

Kemalpaşa ile Fevzi Çakmak Mahallelerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Küçükçekmecelilerle seslenen Temel Karadeniz,  5 yılda yaptığı çalışmaları ve yeni dönem projelerini tanıttı. Küçükçekmecelilerin büyük ilgi gösterdiği kahvaltılarda Temel Karadeniz, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

KÜÇÜKÇEKMECE ULAŞIM ÜSSÜ OLUYOR

Şu anda Küçükçekmece’ye 7 farklı noktada metro istasyonu yapıldığını kaydeden Temel Karadeniz, “Halkalı Meydan, Mehmet Akif Hastanesi’nin önünde, 212 AVM karşısında Mehmet Akif Mahallesi karşısında metro çalışmaları yapılıyor. 1,5 yıl sonra çalışmalar tamamlanacak. Bir metro da Yenikapı’dan eski belediye binamızın bulunduğu yere gelecek. Şu anda orada yapılan inşaat çalışmasının altından metro geçecek. Vatandaşlar oraya geldiklerinde arabalarını bırakıp metroyla devam etsinler diye 2 katlı otopark yapılıyor. Üstünde çok yüksek olmayacak binalar 4 katlı çarşılar  olacak. Yanında da metro istasyonu olacak. Trenimiz de bu ay açılacak. Bu aydan itibaren Küçükçekmece’ye hizmet edecek. Halkalı’ dan her gün Kapıkule’ye giden tren var 18.00’ da. 22.40’da Bulgaristan’a giden bir hat da var” dedi.

HUZUR EVİ  VE GENÇLİK MERKEZİ

“Şu anda Küçükçekmece’ye 40 odalı bir huzur evi yapıyoruz. Bahçe kısmı da emekli ve yaşlılarımız için bir sosyal tesis olacak. Küçükçekmece’ye bir gençlik merkezi geliyor. 100 milyon değerinde 2 bin gencin istifade edeceği bir gençlik merkezi yapılıyor. Bittiğinde içinde spor salonlarından sinema salonlarına dev bir proje olacak. İnşaatımız devam ediyor. 10 ay sonra inşallah tamamlanacak. Kemal Aktaş Stadını tamamladık. O da Mart ayının 17’sinde açılacak. Yaptığımız çalışmaları devam ettireceğiz. Kapalı pazar yerlerimizin sayılarını artıracağız” diyen Temel Karadeniz program sonunda vatandaşların sorularını yanıtladı.  Yeni yapılan okullar, ana okulları, bilgi evleri, camiiler, hastaneler, spor tesisleri, parklar ile okul bahçesine kurulan portatif çocuk havuzları, sosyal tesisler, öğretmenevi, millet kütüphanesi, millet bahçesi, kitap kafe, macera parkı gibi dev projelerini de katılımcılarla paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.