NE OLURSA OLSUN BİZ KAZANACAĞIZ

NE OLURSA OLSUN BİZ KAZANACAĞIZ
YSK'nın, CHP ve İYİ Parti'nin İstanbul'da tüm ilçe belediye başkanlığı seçimlerinin iptaline yönelik başvurusunu reddetmesi sonrası CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zaten başka bir sonuç beklemiyorduk” yoru

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İki lider görüşme sonrası kameralar karşısına geçti. YSK'nın İstanbul seçimlerinin tümüyle ilgili yaptıkları başvuruyu iptal etmesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Farklı bir karar beklemiyorduk. YSK kendisini reddeden bir kurul. Düşünün sandık aynı, heyet aynı, seçmen aynı, oy kullanıyorlar. Oyları aynı zarfa koyuyorlar. YSK, sadece birini doğru bulmuyorum diyor. Neden burada yanlışlık yapıldı? Hangi gerekçeye göre? YSK'da yedili bir çete var, talimatla karar alıyorlar" dedi.


BU KADAR HAKSIZLIK OLMAZ

YSK'nın haksızlık yaptığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Ne olursa olsun İstanbul’da seçimi alacağız. 16 milyon İstanbullunun vicdanına güveniyoruz. Ekrem İmamoğlu sadece CHP’nin adayı değildir, 16 milyon İstanbullunun adayıdır. Bu kadar haksızlık olamaz. Bu haksızlık karşısında da susmak dilsiz şeytanlıktır" ifadesini kullandı. İYİ Parti Lideri Akşener ise “"31 Mart'ta Sayın Ekrem İmamoğlu'nu destekledik. Bugün de elimizdeki tüm imkanları kullanarak destekleyeceğiz, herhangi bir tereddütte mahal vermeyecek çalışma yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.