Şenocak; Beylikdüzü’nde emaneti geri alacağız

Şenocak; Beylikdüzü’nde emaneti geri alacağız
Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, moral ve motivasyon yükseltici bir sosyal etkinlik kapsamında Silivri’de bir piknik düzenledi. Bin kişilik teşkilat yapısı ve aileleriyle gerçekleştirilen etkinliğe AK Part
 

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak partililer hitaben yaptığı kısa konuşmada, teşkilatta görev almış herkese teşekkürlerini iletirken, “Sizlerin, sabahlara kadar olan çalışmanız olmasaydı 24 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonuca ulaşamazdık” diye konuştu, mahalle başkanlığından ana kademedeki görevlere kadar teşkilat bünyesinde bulunanların emeklerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Hedefi, 2019 yerel seçimleri olarak işaret eden İl Başkanı Bayram Şenocak, “Beylikdüzü, daha önce AK Parti iktidarındaydı. Kısa süreliğine el değiştirdi. Bundan sonra tüm çabamızla çalışarak yeniden emaneti geri alacağız” şeklinde ifadeler kullandı. Teşkilatın düzenlediği bir günlük piknik programı coşkulu geçerken, Şenocak, bu coşkunun ve birlikteliğin yerel seçimlerde iktidarı getireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.