Çanta'nın eksiği kalmayacak

Çanta'nın eksiği kalmayacak
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Çanta Mahallesi’nde kurulan gönül sofraları, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Burada konuşan Yılmaz, "Hem Silivri’nin, hem Çanta’nın eksik gedik neyi varsa hepsini bir bir
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan ayının 3.gününde Çanta sakinleriyle buluştu. Çanta Merkez Park Meydanı’nda kurulan gönül sofralarına mahallelilerin katılımı yoğun oldu. Başkan Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Harun Akkan, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Çanta Sancaktepe Mahallesi Muhtarı Hayri Şahin, Çanta Balaban Mahallesi Muhtarı Hasan Susulu, belediye meclis üyeleri ve mahalleliler aynı sofrada buluşarak oruçlarını açtı.

Kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz

Dua edilmesinin ardından konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “11 ayın sultanı Ramazan ayının memleketimize, şehrimize, Çanta Mahallemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ramazan ayı boyunca tutacağınız oruçların, yapacağınız ibadetlerin, hayır hasenat işlerinin Allah katında kabul edilmesini temenni ediyorum. Silivri Belediyesi olarak her gün bir mahallemizde bir gönül sofrası kuruyoruz. Bu gönül sofralarında ekmeğimizi, aşımızı bölüştüğümüz gibi; dostluğumuzu, arkadaşlığımızı, kardeşliğimizi de pekiştirmemiz gerekiyor. Memleketimizin içinde bulunduğu şu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu yaşatabilmektir. Bizim birliğimiz için mücadele eden, vatanımızın korunması ve bizlerin huzuru için görev yaparken şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Çanta’nın sorunlarını biliyorum

Çanta Mahallesi’nin sorunlarını iyi bildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Seçimlerden sonra Çanta’ya ikinci ziyaretim. Daha önceki ziyaretlerimde de söylediğim gibi eksiklerinizi biliyorum. Hanımefendilere her zaman söylüyorum; hiç meraklanmasınlar. Hem Silivri’nin, hem Çanta’nın eksik gedik neyi varsa hepsini bir bir sizlerle beraber kapatacağız. Sizin çocuklarınızın, gençlerinizin, yaşlılarınızın her zaman yanında olacak, sizin sofranızda, sizin derdinizi dinleyecek bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. 5 yıl boyunca böyle olacak. Kendim geleceğim, ekiplerimiz gelecek, ve hizmetlerimiz gelecek! El ele, gönül gönüle, beraberce, birlik olarak Çanta’ya ve Silivri’ye hizmet edeceğiz. Göreceksiniz Çanta Mahallemizde sosyal hayat, kültürel hayat, spor hayatı tekrar eski günlerine dönecek. Beni misafir ettiğiniz, gönül sofranızda yer verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı bereketli Ramazanlar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.