Seçimler geçici Silivri önemli

Seçimler geçici Silivri önemli
Silivri Belediye Meclisi 2024 yılı mart ayı meclis toplantısının 1. birleşiminin 1. oturumu gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yeni ve modern bir afet müdürlüğü binasının inşa edileceğini açıkladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından D-100 karayolundaki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yılmaz, “Şehrimizi Berlin Duvarı gibi ortadan ikiye ayıran D-100 karayolundaki çalışma hummalı bir şekilde devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, İBB’nin daha önce yapmış olduğu üst geçitleri söktü.

Bugün itibarıyla da Silivri Belediyesinin yapmış olduğu asansörlü üst geçidin sökümüne başladı. Silivri Belediyesi olarak viyadüğün altından palyatif bir çözümle yaya geçidi oluşturduk. Trafik polislerimizin nezaretinde kontrollü bir şekilde yaya geçişlerini oradan sürdürüyoruz. ‘Araç geçişleri ne zaman?’ diye soru soranlar var. D-100 karayolunun güneyinden gelen araçların tekrar Edirne istikametine u dönüşü yapacakları asfaltı tamamladık.

Orada bir yaya kaldırımı da yapıyoruz. İnşallah yarın, araç trafiğinin oradan dönüşüne ve yaya trafiğine müsaade edeceğiz” dedi. “İnşallah en kısa zamanda çalışmaları bitirip, trafik çilesini artık Silivri’nin gündeminden kaldıracağız” diyen Yılmaz, “Seçim dönemi yaklaşırken belediye meclislerinde genelde gündem maddesi olmaz. Dilek ve temennilerde bulunulur. Ama seçimler gelip geçecek. Gündemde Silivri’nin önemli konular var. Onun için biz çalışmaya ve seçimleri değil, Silivri’ye yapılacak hizmeti düşünmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.