Silivri'ye geçici köprü geliyor

Silivri'ye geçici köprü geliyor
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaya kullanımına kapalı olan Kısa Köprü'nün yakınında geçici bir köprü yapılacağını duyurdu
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın uzun yıllardır kullanıma kapalı haldeki Vakkas Köprüsü (Kısa Köprü) ile ilgili girişimleri sonuç verdi. İstanbul 1 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nun restorasyon ve restitüsyon projesini onayladığı Vakkas Köprüsü için bir gelişmeyi daha duyuran Başkan Yılmaz vatandaşların mağduriyetini gidermek adına geçici bir köprünün yapılacağını müjdeledi.


Günlük yaşamı etkilemeyecek

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde konuya ilişkin bilgilendirme yapan Başkan Yılmaz, "Vakkas Köprü’sünün hemen kuzey tarafında 7 metre mesafede bir demonte, daha sonradan taşınabilir, çelikle ve kaynaksız bir köprüyü oraya kazandıracağız. Hedefimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mıza yetiştirmek. Bu geçici köprü yatırımındaki harcama boşa gider diye hep bekledim ama bu köprüyü sonrasında Cumhuriyet Parkı’nın olduğu, Müjdat Gürsu Tesisleri’nin olduğu alanda değerlendirebileceğiz. Bu geçici köprü ile geçiş olmadığı için farklı güzergah kullanan vatandaşlarımızın günlük yaşamını olumsuz etkileyen bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.