Silivri'ye hayırsever desteği

Silivri'ye hayırsever desteği
İhtiyaç sahiplerinin temel erzak eksikliklerini gidermek, bu ihtiyaçları ücretsiz karşılamak amacı ile kurulan Silivri Gıda Bankası’na hayırsever vatandaşların destekleri devam ediyor
Silivrili hayırsever vatandaşlar tarafından Silivri Gıda Bankası’na yapılan erzak ve gıda yardımları devam ediyor. İlçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin temel gıda ve erzak ihtiyaçlarını karşılayan Silivri Gıda Bankası’na son olarak Hayati Sönmez bağışta bulundu. Salça, yağ, şeker ve bulgur gibi birçok temel gıda malzemelerini barındıran yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacı ile Silivri Belediye Başkanlığı hizmet binası yanında yer alan Gıda Bankası’na teslim edildi.

Organik yumurta bağışı

İsminin açıklanmasını istemeyen bir yumurta üreticisi de Silivri Gıda Bankası’na destek oldu. Kendi çiftliğinde ürettiği organik yumurtalardan koli koli hazırlık yapan üretici, Silivri Gıda Bankası’na gelerek yardımlarını ulaştırdı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, erzak yardımında bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Kimler faydalanabilir?

Hayatını normal şartlarda sürdürmeye yetecek kadar gıdayı temin edemeyen,

- Dul ve yetimler,

- Kimsesiz ve yaşlılar,

- Şehit ve gazi aileleri,

- Herhangi bir kaza ya da hastalık sonucu iş göremez durumda olan birey ve aileleri,

Gıda Bankası’na müracaat ettikten sonra, kurum tarafından istenen evrakları hazırlamaları ve gerekli incelemelerin ardından yardımdan faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.