Silivri'de çok yönlü kutlama

Silivri'de çok  yönlü kutlama
Silivri Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü farklı etkinliklerle kutlayacak.

Bu etkinlikler kapsamında Kıraç, Alişan ve Ahmet Şafak gibi şarkıcılar sahne alacak. Silivri Belediyesi ve Silivri Sanat Platformu iş birliğiyle “Cumhuriyet Sergisi” düzenlenecek. Birbirinden usta sanatçılar Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kapsamında özel eserlerini 28 Ekim itibarıyla Oğuz Aral Sanat Galerisinde sergileyecek. Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kurslarında eğitim gören Türk Sanat Müziği Korosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Önder Yılmaz Sahnesinde 26 Ekim Perşembe günü özel konser düzenleyecek.

Silivri Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle “Okul Sporları Atletizm Yarışması” düzenlenecek.

Yarışma, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10.00-14.00 arasında Tarihi Mimar Sinan Köprüsü ve Zübeyde Hanım Anıtı arasında gerçekleşecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü etkinleri kapsamında Silivri Belediyesi ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu iş birliğiyle “Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği” yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.