Arçelik’ten Kaymakam Sezer ve Başkan Kara’ya Milli Takım forması

Arçelik’ten Kaymakam Sezer ve Başkan Kara’ya Milli Takım forması
Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Ana Sponsoru Arçelik’ten Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya isimlerinin yazılı olduğu Milli Takım forması hediye edildi.
Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Arçelik Pazarlama AŞ. Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay, Arçelik Pazarlama AŞ. İstanbul Trakya Şube Yöneticisi Hakan Aydınlı iftar yemeğinde bir araya geldi.   

Başarılar diledi                

Spora dair konuşmalar yapılarak görüş alış verişinde bulunulan iftar yemeğinde, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya isimlerinin yazıldığı Milli Takım forması hediye edildi.

Aldığı hediyeden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Bizleri bir arada tutan milli değerlerimizdir. Arçelik ve TFF arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile kırmızı-beyaz renklerimizi ve milli değerlerimizi tüm dünyada temsil eden iki köklü kurum güç birliği yapmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Ana Sponsorluğunu üstlenen Arçelik’e ve Türk Bayrağını gururla taşıyan, ülkemizi temsil eden Milli Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.