Arena'da son dakikada büyük yıkım

Arena'da son dakikada büyük yıkım
Fenerbahçe 90. dakikada attığı golle ezeli rakibini deplasmanda 1-0 ile geçmeyi başardı
Galatasaray ile Fenerbahçe tüm sezonun özetini sunar gibi futbol ortaya koydu. Ezeli rakipler şampiyonluktan uzak kaldıkları ligde 2. sıraya yaklaşmak adına galibiyet için sahaya çıktı. 90 dakika boyunca futbol adına büyük bir gösterinin olmadığı maçta sarı-lacivertliler, ezeli rakibini 90. dakikada Josef de Souza'nın kafa golüyle 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. TT Arena’da 37 bin 639 taraftarın önündeki mücadeleyi sarı-lacivertli takım 1-0 kazandı. Fenerbahçe, Başakşehir’in berabere kaldığı haftada 53 puana yükselerek 2. sırayla arasındaki farkı 4’e indirdi. Galatasaray ise 49 puanla 4. sırada kaldı.

90 dakika boyunca eşitliğin bozulmadığı derbide, sarı-lacivertliler 90+1’de Josef ile güldü. Sağ kanattan bir anda son çizgiye inen Şener’in nefis ortasına altı pasın hemen dışında Josef de Souza kafayı vurdu, top Muslera’nın sağından ağlarla buluştu.


Sarı-lacivertlilerde sarı kart gören Robin van Persie ile Volkan Demirel cezalı duruma düştü. Arena’daki derbiyi 37 bin 639 taraftar izledi.

Fenerbahçe hafta içinde Başakşehir ile Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında Başakşehir ile karşılaşırken, ligde de sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Galatasaray ile Bursaspor deplasmanına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.