ATAKENT PLAJ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ATAKENT PLAJ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Küçükçekmece Belediyesi tarafından Bosphorus City sitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6.Atakent Plaj Voleybol Turnuvası sona erdi.

Bosphorus City Ortaköy meydanında düzenlenen ödül törenine Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Bosphorus City MYK üyeleri, Özel Akgün Tem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Gökce, site sakinleri, sporcular ve aileleri katıldı.

 

BAŞARILI OLANLARA MADALYA KUPA VE FORMA

 

Atakent Bosphorus City’de 30 Ağustos 15 Eylül tarihileri arasında gerçekleşen plaj voleybol turnuvasına 90 takımdan 250 sporcu katıldı. Atakentlilerin de ilgiyle izlediği turnuva büyük çekişmelere sahne oldu. Turnuva çift erkekler, çift bayanlar ve 6’lı grup halinde yapıldı. Turnuvanın kapanış gününde site sakinleri, langırt, şişme oyun parkı, penaltı atış şişme oyun parkı, ayak bilardosu, survivor parkuru, masa tenisi ve langırt gibi aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdi. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasının ardından protokol konuşmaları ve Karadeniz yöresi folklor gösteresi yapıldı. Protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara madalya, kupa ve milli takım forması hediye edildi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.