Başkan Cem Kara Çatalcaspor kampını ziyaret etti

Başkan Cem Kara Çatalcaspor kampını ziyaret etti
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Elde ettiği başarılarla sporseverlerin takdirini kazanan ve taraftarlarınca gönülden desteklenen Çatalcaspor 2017 – 2018 futbol sezonuna hazırlık kampında çok sıkı hazırlanıyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Bolu’da kamp yapan futbolculara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Pastayı birlikte kestiler

Başkan Cem Kara ziyarette 5 Ağustos’tan itibaren 12 günlük kamp için Bolu Termal Otel’de konaklayan sporcularla ve Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut ile uzun süre sohbet etti. Çatalcasporlu futbolcu Ömer Faruk Acı’nın doğum gününü de kutlayan Başkan Cem Kara, doğum günü pastasını futbolcuyla birlikte kesti.

Sağlıklı ve başarılı bir sezon diledi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada takıma sağlıklı ve başarılı bir sezon dileyerek, ”Kulübümüze TFF 3.Lig 1. Grup'ta canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah sizlerle el ele gelecek sezon 2.lige birlikte yükselme sevincini yaşarız” dedi.

Başkanımız gönüllerimizde yer etti

Başkan Cem Kara’nın ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını ifade eden sporcular, “Değerli Başkanımızın kampımızı ziyareti neşemize neşe kattı. Bizlere her zaman, her türlü desteği vererek gönüllerimizde yer eden başkanımızın bu ziyareti aynı zamanda takım olarak hepimizi onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.