Başkan Cem Kara’dan Amatör Spor Kulüplerine tam destek

Başkan Cem Kara’dan Amatör Spor Kulüplerine tam destek
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu senede spora ve sporculara desteklerini esirgemiyor. Başkan Kara, Amatör Spor Kulüplerine 10’ar bin lira nakdi yardımda bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, onların her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Çocukların ve gençlerin eğitimleri yanı sıra spora yönlendirilmesinin üzerinde hassasiyetle duran Başkan Cem Kara, futboldan, basketbola, karateden, masa tenisi, boks, kick boks, atletizm, satranç, jimnastik ve dansa kadar bütün spor kulüplerine tam destek oluyor. Amatör Spor Kulüplerine her yıl yapılan nakdi yardım yanında top, eşofman, antrenman topu, forma gibi malzeme desteğinde de bulunan Başkan Kara aynı zamanda kulüplere lojistik destekte bulunarak müsabakalara kolay katılımını sağlıyor.

Spora ve sporcuya önem veriyoruz

Çatalca’da ki Amatör Spor Kulüplerinin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla geçtiğimiz aylarda birçok kulübe nakdi yardım yapılırken bu ay da Kestanelik Spor Kulübüne, Karacaköy Spor Kulübüne ve Ovayenice Spor Kulübüne nakdi yardımda bulunuldu. Başkanlık makamında Kestanelik Spor Kulübü Başkanı Süleyman Kırdar, Karacaköy Spor Kulübü Başkanı Çetin Özkan ve Ovayenice Spor Kulübü Başkanı Mete Atıcılar ile bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Amatör spor kulüplerimize etkinlik kazandırmak ve spor faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla kulüplerimize 10 bin lira nakdi destek sağlıyoruz. İlçemizde spor faaliyetlerinin artması için elimizden gelen bütün imkânları seferber ediyoruz. Çünkü her alanda ki spora ve sporcuya önem veriyoruz. Sporcularımızın yükselip daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum” sözleriyle hayırlı uğurlu olsun dileyerek çeklerini takdim etti.

Kulüp Başkanları da Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.