BEYLİKDÜZÜ KIŞ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

BEYLİKDÜZÜ KIŞ OKULU KAYITLARI BAŞLADI
Sanat ve kültürün dolu dolu yaşandığı Kış Okulu kayıtları başladı. Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz bir şekilde hizmet verdiği okula kayıtlar, 15 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında alınacak. Detaylı bilgi almak isteyenler, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi h

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yetişkin ve çocuklar için farklı kültür ve sanat branşlarında kursların düzenlendiği Kış Okulu’na kayıtlar alınmaya başlandı. Kayıtlar, 15 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Kış Okulu kapsamında sadece yetişkinler için Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koro sınıfları açılacakken; sadece çocuklar içinse Bale, Piyano ve Keman sınıfları olacak. Hem yetişkin hem çocuklara göre açılacak branşlar arasında Halk Oyunları, Tiyatro, Yaratıcı Drama, Modern Dans, Resim, Bağlama ve Gitar sınıfları yer alıyor.

 

Kış Okulu’na kayıt yaptırmanın ilk koşulu yaş sırına uygun olmak ve Beylikdüzü’nde ikamet ediyor olmak şeklinde tanımlanıyor. Bale sınıfına kayıt için 5 yaş ve üzeri, diğer çocuk branşları için 7 ve yaş üzeri kabul ediliyor. Yetişkin yaş sınırı da 14 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş durumda. Kurs kayıtları; Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi, Yakuplu Kültür Sanat Etkinlik Çadırı ve Beylicium AVM Sinema gişesinde alınıyor. Cumartesileri de açık olan merkezlerde Saat 10.00 ile 17.00 arası kayıt alınabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.