Beylikdüzü spor yapacak

Beylikdüzü spor yapacak
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü “Çocuklar Okula, Büyükler Spora” sloganından hareketle “Güz Dönemi Yetişkin Kursları” kayıtlarına başladı
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü “Güz Dönemi Yetişkin Kursları” kayıtlarına başladı. Yetişkinlere yönelik olarak düzenlenecek kurslarda vatandaşların sportif faaliyetlere katılarak bedensel gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmak amaçlanıyor. Kadınlar için; fitness, pilates ve aerobik olmak üzere üç ayrı branşta gerçekleşecek kurslarda erkekler ise fitness alanında çalışmalarını sürdürebilecek.

Kayıtlar dün başladı

Kış aylarında vatandaşların hareketsiz kalmamaları ve sağlıklarını koruyabilmeleri amacıyla ilçenin çeşitli merkezlerinde, farklı branşlarda düzenlenecek kurslar için yeni dönem kayıtları 17-27 Eylül tarihleri arasında; Beylicium AVM, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. Belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için aynı zamanda 17-20 Eylül tarihleri arasında ise www.beylikduzu.istanbul adresinden online kayıt yapılabilecek. Ancak, online kayıt yaptıran vatandaşların 21-27 Eylül tarihleri arasında kayıt merkezlerine gelerek kayıtlarını onaylatmaları gerekiyor. 7 Ekim tarihinde başlayacak kurslar; Beylicium AVM, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Semerkant AVM ve Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.