Bugün günlerden Çatalcaspor

Bugün günlerden Çatalcaspor
Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play-Off Yarı Final etabında Çatalcaspor, Erbaaspor'u konuk etti. Nefesleri kesen mücadeleyi Çatalca Belediye Başkanı ve binlerce Çatalcalı izledi.
Erbaaspor maçından galibiyetle ayrılarak ikinci maç için avantaj elde etme hedefiyle maça çıkan Çatalcaspor’u, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Gökhan Sunman, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Tufan ERÇAĞ, Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile genç yaşlı her yaştan sarı kırmızılı renklere gönül vermiş taraftar yalnız bırakmadı.

Zorlu müsabaka öncesinde Başkan Cem Kara, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve Teknik Direktör Kadir Akbulut ile bir araya geldi. Oyuncuların son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Kara, takıma başarılar diledi.

Nefesler tutuldu

Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Caner Ak yönetti. Ak'ın yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve Murat Temel yaptı. Çatalcaspor nefesleri kesen bir mücadele sahneye koyarak Erbaaspor maçını 1-0 kazanmayı başardı. Maçın 8' dakikasında Arda Yılmaztürk’ün attığı golle Çatalcaspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken iki takımda son vuruşlarda başarılı olamadı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda karşılıklı yapılan ataklar gol getirmedi ve maç 1-0 Çatalca’nın galibiyeti ile sonuçlandı.

Hedefimiz Spor Toto 2. Lig

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara maç sonrası sevincini futbolcularla paylaştı. Başkan Kara “Play-Off’a yükselerek Çatalcalıları sevince boğan Çatalcaspor, yine tarihinde bir ilki gerçekleştirip adını Spor toto 2. Lige yazdıracaktır. Çatalcalılar olarak tek düşüncemiz 2. Lig’e yükselmek. İnandık başaracağız. Çatalcasporumuz bugün maçı kazanarak 2.lig yolunda büyük bir avantaj elde etti. Takımımızı tebrik ediyor bundan sonraki karşılaşmasında başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.