Çatalca 1 attı 3 aldı

Çatalca 1 attı 3 aldı
3'üncü Lig 1'inci Grup'ta bölge derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada ev sahibi Çatalcaspor,. komşu ilçesi Silivrispor karşısında 34'üncü dakikada Mert Özkaplan’ın attığı golle mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı
Grubunda zirve yarışı yapan Çatalcaspor, komşu ilçesi olan Silvirspor’u Çatalca sahasında konuk etti. Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ev sahibi saha ve seyirci avantajı ile az da üstünlüğü zaman zaman eline geçirmeyi başardı. Karşılaşmada 34. dakikada gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında topa son vuran Mert Özkaplan topu Silivrispor ağlarına gönderdi 1-0. Bu golle oyun üstünlüğünün yanı sıra skor üstünlüğünü eline geçiren Çatalcaspor ilk yarıyı bu skor’la tamamdı.

İkinci yarıda tempo arttı

Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada ikinci karıda özellikle iki takımda tempoyu yükseltti. Ev sahibi Çatalcaspor farkı açmak kendini rahatlatacak gol ve golleri bulmaya çalışırken, ilk yarıya nazaran daha iyi olan konuk ekip Silivrisapor önce beraberlik golünü ardından galibiyet golünü bulmak için mücadele etmelerine rağmen iki takımda bunda başarılı olamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda yaptıkları ataklarda elleri boş dönmek zorunda kaldı.

Çatalca zirve yarışına devam etti

Ev sahibi Çatalacaspor karşılaşmanın son düdüğü ile sahadan üç puanla ayrıldı. Bu galibiyetle zirve yarışını yakından takip etmeye devam etti. Grubunda zirve adım adım takip eden Çatalcaspor , Sİlivrisapor’la oynadığı karşılaşmanın bitiş düdüğü ile galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı.

Silivrispor için tehlike çanları

Grubunda alt sıralarda olan Silivrispor’un bu önemli karşılaşmadan puansız ayrılmasından sonra tehlike çanları çalmaya başladı. Oyun olarak rakibi Çatalcaspor ile kafa kafaya mücadele versede sonuç olarak şanssız olan. Silivrispor’un ilerleyen haftalarda galibiyete ihtiyacı var. Galip gelemediği takdirde kendisi için tehlike çanları çalmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.