Çatalcalı güreşçilerden minderde büyük başarı

Çatalcalı güreşçilerden minderde büyük başarı
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Antalya’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde Çatalca rüzgârı estirdi. İlçeyi başarıyla temsil eden takımın 5 sporcusu madalya alırken 3 güreşçisi de Milli Takıma seçilerek uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil etme h
10-20 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 11 Yaş Serbest ve Greko-Romen ile 12-13 Yaş Serbest ve Greko Romen Minikler Milli Takım seçmelerinde, Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’nın 5 sporcusu madalya alırken, 3 sporcusu da Milli Takıma seçilmeyi başardı.
3 güreşçi Milli takıma seçildi

Milli Takım seçmelerinde ilk 8 sporcu arasına girme başarısı gösteren Umut Nejat Dinçer, Özgür Aslan ve Yunus Emre Göral Milli takıma giren güreşçiler oldu.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan Umut Nejat Dinçer 66 kg Serbest ve Greko- Romen Türkiye 3.sü olurken 29 kg ile Greko-Romen Türkiye 3.sü ve Serbest Türkiye 5.si Özgür Aslan oldu. Yunus Emre Göral ise zorlu geçen müsabakalar sonucu 47 kg Greko-Romen Türkiye 5.si olma başarısını gösterdi.

Başkan Cem Kara tebrik etti

Antrenörleri eşliğinde özverili ve sıkı bir şekilde çalışan Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’nı gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,” Sporcularımız ülkemizi temsil etmek için bu seçmelere katılıyor. Çatalcalı minik güreşçilerimiz minderde büyük başarılara imza atıyor.  Güreşçilerimizi kutluyor, emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum