Çatalcaspor, Erbaaspor’a hazırlanıyor

Çatalcaspor, Erbaaspor’a hazırlanıyor
Play-Off İlk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Perşembe günü Erbaaspor’u konuk edecek olan Çatalcaspor’da hazırlıklar büyük bir moralle devam ediyor.
Erteleme maçın da Dersimspor’u net bir skorla 3-1 mağlup ederek Erbaaspor maçı öncesi moral bulan sarı-kırmızılılarda tek hedef Erbaaspor maçından galibiyetle ayrılmak ve ikinci maç için avantaj elde etmek. Sezonun kendi evinde en ç ok kazanan ve puan toplayan takımı olma özelliğini elinde bulunduran Çatalcaspor, bu avantajını Erbaaspor maçında da sürdürmek istiyor.

Tarihinde ilk kez Spor toto 2. Ligine yükselme fırsatı yakalayan ve Play-Off’a yükselerek Çatalca İlçesini sevince boğan Çatalcaspor, yine tarihinde bir ilki gerçekleştirip adını Spor toto 2. Lige yazdırmayı çok arzuluyor.

Takım olarak inanan ve sadece 2. Ligi düşünen Çatalcaspor’da oyuncular, adeta Erbaaspor maçının başlama saatini iple çekmeye başladı. Saha ve seyirci avantajı ile Perşembe günü rakibini turu geçecek skor ile mağlup etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, kendilerine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için mücadele edecek. Yönetim olarak takıma gerekli moral motivasyonu sağlayan başta Başkan Hasan Gökçe olmak üzere herkesin görevini lakıyla yerine getirmeye gayret ettiği gözlerden kaçmıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da büyük desteğini arkasına alan Çatalcaspor’da tüm planlar tur üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Kadir Akbulut gözetiminde hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Çatalcaspor’lu oyuncuların birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm Çatalca’yı Perşembe günü Ziya Altınoğlu Stadında görmek istediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.