DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA!

DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA!
Trendyol Süper Lig'de 14. hafta maçında Trabzonspor sahasında Mondihome Kayserispor'u konuk etti. Kayserispor rakibini Bahoken'in 88. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltirken, Trabzonspor aynı puanda kaldı

 

Trabzonspor, Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor'u ağırladı.

Kayserispor deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti. Konuk ekibin golünü 88. dakikada Bahoken kaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor 23 puanda kaldı. Kayserispor ise 23 puana yükseldi.

Bordo-mavililer gelecek hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Kayserispor ise evinde Pendikspor'u ağırlayacak.

 

 

Teknik direktör Abdullah Avcı, sarı kart cezalısı Mendy'in yerine Berat Özdemir'e görev verdi.

Avcı, sağ bekte Mehmet Can Aydın'ın yerine Danimarkalı oyuncu Larsen'i, Bakasetas'ın yerine Trezeguet'i sahaya sürdü. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Uğurcan Çakır da kaleyi Muhammet Taha Tepe'den aldı. Karadeniz ekibinde, cezalı Mendy ile sakatlıkları bulunan Orsic, Fernandez ve Fountas maç kadrosunda yer almadı.

 

 

Trabzonspor taraftarları maça fazla ilgi göstermedi. Papara Park'ta tribünlerin büyük bölümünde boşluklar yer aldı. Konuk takım taraftarları da yaklaşık 500 kişilik bir grupla Trabzon'a gelerek takımlarına destek verdi. Taraftarlar, PFDK tarafından hak mahrumiyeti cezası verilen Başkan Ertuğrul Doğan için tribüne, "45 gün değil, 45 yıl yanındayız başkanım" yazılı pankart astı.

 

 

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Kayserispor maçında oyundan çıktığı sırada bir grup taraftar tarafından ıslıklandı. Bordo mavili takımda Abdülkadir Ömür, Kayserispor maçına ilk 11'de başlarken, 77. dakikada yerini Umut Güneş'e bıraktı. Abdülkadir Ömür oyundan çıkmak adına kenara gelirken tribündeki bazı taraftarlarca ıslıklandı. Öte yandan Trabzonspor'da oyuna dahil olan Umut Güneş, ilk kez bordo mavili forma altında süre almış oldu.

 

 

Trabzonspor’un Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Trabzonspor Yönetimi'nin idari ve mali yönden ibra edildiği kurulda, kulübün net borcu 4 milyar 045 milyon TL olarak açıklandı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Göreve geldiğimiz 8 ayda kulüp kasasından 90 milyon euro ödeme yaptık. Bu ödeme yapılamasaydı asıl o borcun nereye gideceğini o zaman görürdük. O 90 milyon Euro ödenemeseydi o anlaşmaların feshinden kaynaklı olarak 70 milyon euro civarında bir tazminatla karşı karşıya kalacaktık. Uçurumun kenarından döndük yol çok uzun ve meşakkatli” dedi. Doğan, yönetim kurulu olarak Trabzonspor’un özellikle ekonomik anlamda güçlü kalması gerektiğinin bilincinde olduklarını ve bu konuda gerçekçi hareket ettiklerini söyledi. Başkan Doğan, büyük hedefleri olduğunu ve o büyük hedeflere ulaşmak için büyük bir mali disiplin, yeni ve önemli gelir kaynaklarının yaratılması, akıllı bir yönetim politikasından geçtiğinin farkında olduklarını dile getirdi. Camia olarak şampiyonluğun Trabzonspor için bir gelenek olduğuna vurgu yapan Doğan, “Bu verimli topraklarda daha nice şampiyonluklar yaşamak için de en önemli konunun ekonomi olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Kulübümüzü maddi ve manevi anlamında Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri haline getirmek için çok önemli çalışmalar içindeyiz. Taraftarlarımızın Trabzonspor’la gurur duyması için birçok konuda faaliyetler sürdürmekteyiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, mali genel kurul sonrası Bakasetas'ın sözleşme durumu ve Nwakaeme transferiyle ilgili açıklamalar yaptı. Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bakasetas ile ilgili Haber61'e konuşan Doğan; "Kendisine iki teklifimiz oldu. Oyuncunun bunlara olumlu yaklaşım vermediği doğrudur. Bakasetas bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Yıllardır Trabzon’da sorunsuz, problemsiz yaşayan, önemli katkılar sağlayan bir oyuncu. Kendimizden gördüğümüz bir oyuncu. Sonuçta Trabzonspor’un çıkarları önemli" dedi. Trabzonspor'un eski yıldızı Nwakaeme ile ilgili de konuşan Ertuğrul Doğan; "Nwakaeme ile görüşmemiz oldu. O kontratlı bir oyuncu. Biz kendisine bir bonservis ödeyemeyeceğimizi söyledik. O da gelme niyetinde, göreceğiz" sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.