Demir İnşaat Büyükçekmece Macron ile anlaştı

Demir İnşaat Büyükçekmece Macron ile anlaştı
FIBA Europe Cup'ta mücadele edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece, ünlü spor malzemesi firması Macron ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
 2011 yılında kurulan ve 2015-2016, 2016-2017 ve  2017-2018 sezonlarında Basketbol Süper Ligi'nde başarı ile mücadele eden Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol geçtiğimiz yıl da ülkemizi Avrupa Kupası FIBA Europe Cup ta temsil etmişti. Bu yıl da Avrupa parkelerinde sahaya çıkacak olan mavi beyazlılar hem Avrupa hemde Türkiye liglerinde bir Avrupa Markası olan Macron ile anlaştı. Özel üretilen yeni forma ve kıyafetler önümüzdeki günlerde taraftarlarla paylaşılacak.

Macron'u tanıyalım
1971 yılında kurulan İtalyan spor giyim markası Macron, 2017 yılı itibarıyla Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başladı. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, koşu branşlarında spor giyim ve antreman malzemeleri üretimi yapan marka, 1.300 takım mağazası ve 114 Macron Store ile Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Macron'u tercih eden takımlar arasında İtalya’dan Lazio, Bologna, Cagliari, Spal, Fransa’dan Nice, Almanya’dan Union Berlin,1860 Münih, İngiltere’de Stoke City, Crystal Palace, Bolton Wonderers, Portekiz’den Sporting Lizbon, Vitoria, İspanya’dan Deportivo, Levante, Yunanistan’dan Paok, Bulgaristan’dan Ludogorets, Hırvatistan’dan Hajduk Split Romanya’dan Dinamo Bükreş, Sırbıstan’da Kızılyıldız, Belçika’dan Club Brugge, ABD’den Miami FC, Hollanda’da Vitesse, Togo ve Arnavutluk A Milli Takımları yer alıyor. Basketbolda; Brose Basket, MHP Riesen, Krasny, Enisey, Union Olimpija, Cantu Voleybolda; Modena Volley, Bergamo, Cannes Volley gibi birçok takım Macron giyiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.