Fenerbahçe'de gözler Zico ve Bilic'te!

Fenerbahçe'de gözler Zico ve Bilic'te!
Aziz Yıldırım ile sıkıntılı bir şekilde ayrılan Fenerbahçe’nin eski hocası, göreve gelmek için kulübe haber gönderdi.
64 yaşındaki Zico için gözler Başkan’da... West Ham United’taki görevine son verilen Slaven Bilic, Fenerbahçe’nin hemen gündemine geldi... Bazı yöneticiler, ligi yakından tanıdığı için Hırvat hocayı istiyor.

 
2006-07 ve 2007-08 sezonlarında Fenerbahçe’yi çalıştıran ve o dönem yakaladığı başarılarla taraftarların hala sevgilisi olan Zico, aracılar vasıtasıyla tekrar göreve gelmek istediğini yönetime iletti. Kulübe haber gönderen 64 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, zor dönemde yardım etmeye hazır olduğunu söyledi.
 
ZİCO BAŞKANLA İYİ AYRILMAMIŞTI


İlk sezonunda Fenerbahçe ile ligde şampiyonluk yaşayan, ikinci yılında ise Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Zico, dönmeyi çok istiyor.

Ancak Başkan Aziz Yıldırım ile oldukça sıkıntılı bir şekilde ayrılan Zico’nun yeniden göreve gelmesi zor gözüküyor.

Zico, Fenerbahçe’den sonra Bunyodkor (Özbekistan), CSKA (Rusya), Olympiakos (Yunanistan), Flamengo (Brezilya), Irak Milli Takımı, Al Gharafa (Katar) ve FC Goa’yı (Hindistan) çalıştırdı.
 
YÖNETİCİLERDEN BILIC ÖNERİSİ


Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Premier Lig ekibi West Ham United’ın başına getiren Slaven Bilic, İngiliz ekibinden gönderildi. 2.5 sezondur Ada temsilcisini çalıştıran Bilic, bu yılki başarısız sonuçların ardından kredisini tüketti. 20 takımlı Premier Lig’de 11 haftada West Ham sadece 2 maç kazanırken, 18. sıraya demir atmıştı.

Slaven Bilic konusu çok sıcak olmasına rağmen Fenerbahçeli bazı yöneticiler, Hırvat hocayı hemen gündeme aldı. Ligi yakından tanıdığı için Bilic’i göreve getirmek isteyen yöneticiler, bu önerilerini Başkan Aziz Yıldırım’a iletecekler.

Bilic, 2013/14 ve 2014/15 sezonlarında Beşiktaş’ı çalıştırmış ve kadro planlamasını yapmıştı. 49 yaşındaki teknik adam, derbilerde galip gelemediği için ise o süreçte fazlasıyla eleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.