Fenerbahçe yerli istiyor

Fenerbahçe yerli istiyor
Sezonu lider götürmesine rağmen birçok noktada eksiği bulunan Fenerbahçe, devre arası operasyonuna başlıyor. Sarı lacivertliler, yerli oyuncuların peşinde. İki futbolcu için girişim yapılacak

Trabzonspor maçına kadar kusursuz bir performans gösteren Fenerbahçe, 26 yıllık üstünlüğünü sonlandırmasıyla birlikte Ludogorets'e de yenilmiş ve ardından da Adana Demirspor ile berabere kalarak milli araya girmişti. Galatasaray'ın Mersin'de Hatay'a kaybetmesiyle zirvedeki yerini koruyan sarı lacivertli ekipte eksik bölgeler için takviye kararı alındı. Yerli futbolcular üzerinden yürütülecek operasyonda iki isim listenin en tepesinde yer alıyor.


Yabancı konusunda eli sıkışık olan Fenerbahçe'de stoper hattındaki eksiklik yıldız oyuncuyla doldurulacak. Atletico Madrid'de istediği şansı bulamadı ve yedek kulübesine hapsoldu. Sadece 74 dakika sahada kaldı. Her ne kadar 4 yıllık anlaşması bulunsa da devre arasında kiralık teklifi ile takıma kazandırılabilir. Güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olan 27 yaşındaki oyuncu için girişimler en kısa sürede başlayacak.


Milli takımımızın Almanya karşısındaki galibiyetinde baş rollerden biri olan Kenan Yıldız, Fenerbahçe'nin listesine girdi. Bayern'den Juventus'a geçen ve attığı gollerle dikkat çekmeyi başaran genç oyuncunun son karşılaşmadaki performansı hem yetiştiği ülkede hem da İtalya'da manşetleri süsledi. Başkan Ali Koç ve ekibi, devre arasında Torino temsilcisinin kapısını çalarak pazarlıklara başlayacak.


Geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Lincoln de takıma dönmeye hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncunun dönüşü sebebiyle bir yabancının gönderilmesi gerekiyor. O ismin de Crespo veya Zajc olması bekleniyor. İki futbolcuya gelecek teklifler değerlendirilecek ve gereken kolaylık sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.