Güreşçilerimiz er meydanından madalyalarla döndü

Güreşçilerimiz er meydanından madalyalarla döndü
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, 4. Yalova Güreşleri’ne katıldı. Miniklerde ve teşvikte altın madalyanın sahipleri güreşçilerimiz oldu.
Her yıl ata sporumuzun en iyi şekilde yaşatılıp, gelecek nesillere aktarılması için Çatalca Büyük Yağlı Güreşlerini geleneksel halde düzenleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora, sporcuya verdiği önem, Çatalcalı sporcuların katıldıkları karşılaşmalardan madalyalarla dönmesiyle amacına ulaşıyor.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 11:00’de start alan Altınova Belediyesi 4. Hersek Yağlı Güreşleri’nde er meydanına çıktı. Her katıldığı müsabakada zorlu rakiplerini yenerek derece alan takımın başarılı güreşçileri Yalova’dan da madalyasız dönmedi. Minikler 1 de Özer Özgür Aslan ve Teşvikte Engin Atar birinci olarak altın madalyanın sahibi oldular.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Güreş Takımını ve bu başarılarda emeği yadsınamaz sporcuların antrenörlerini ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.