Icardi için özel program

Icardi için özel program
Beşiktaş derbisinde Ghezzal’ın müdahalesiyle sakatlanan ve o günden bu yana Bayern’e attığı penaltı dışında gol bulamayan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi’ye milli arada özel bir program uygulanıyor.

Yıldız futbolcunun hafta başında takıma katılma ihtimali ortaya çıktı

 

Özel iğneyle oynadığı maçlarda eski günlerini mumla aratan Icardi, en iyi haliyle takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Ligdeki Beşiktaş derbisinde Ghezzal’ın müdahalesiyle topuğundan sakatlanan 30 yaşındaki santrfor, o günden sonra sadece Bayern Münih’e ‘Panenka penaltısı’ atmış, lig ve Avrupa’daki diğer maçlarda gol bulamamıştı. Sakatlığın da etkisiyle bu süreçte çok müsait pozisyonları da değerlendiremeyen Icardi’ye, Milli arada özel bir program uygulanıyor. Takımla çalışmalara katılmayan ve aktif dinlenmeyle sezonun kalan bölümüne hazırlanan tecrübeli futbolcunun, kendisini daha iyi hissettiği belirlendi.


Kulüp doktorlarının yaptığı son tetkiklere göre, Icardi’nin hafta başında takıma katılma ihtimali ortaya çıktı. Arkadaşlarından ayrı kaldığı dönemde kilosuna da dikkat eden Güney Amerikalı yıldız, ağrıları tam olarak dindiğinde antrenmanlardaki yerini alacak. Ara sonrası üst üste oynanacak Alanyaspor ve Manchester United maçlarında Icardi’nin iğnesiz şekilde takıma geri dönüşü kritik öneme sahip. Deneyimli golcüye tam olarak hazır hale gelmeden bir kez daha forma verilmeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.