İMAMOĞLU'NA SARI KIRMIZI DESTEK

İMAMOĞLU'NA SARI KIRMIZI DESTEK
Galatasaray'ın Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak'ın yaptığı konuşma damga vurdu. Kozak kürsüye çıkarak 23 Haziran'da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için Ekrem İmamoğlu
HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Galatasaray’ın Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Toplantı Salonu'nda yapıldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu ile divan üyeleri katılım gösterdiği Divan’da Hayri Kozak’ın yaptığı konuşma gündem oldu. Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak toplantıda kürsüye çıkarak söz aldı. 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Ekrem İmamoğlu’na destek veren ve ‘her şey çok güzel olacak’ sloganını söyleyen Kozak salondan büyük alkış aldı.

TÜRKİYE BAYRAM YAPACAK

”23 Haziran’da, şampiyonluğumuz da dahil her şey çok güzel olacak. Aynen İmamoğlu’nun söylediği” gibi diyen Kozak; ”Tanrı, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye’nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran’da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşunu, çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini tek çıkış yolu 23 Haziran’da bir zafer kazanmasıdır bu genç delikanlının” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.