İmparator finalde!

İmparator finalde!
Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos ile Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi.

Panathinaikos, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında evinde PAOK'a 2-1 yenildi ve maç penaltılara kaldı. Penaltılarda rakibini 6-5 mağlup eden Panathinaikos, finale yükselen taraf oldu



Eski Fenerbahçeli Fatih Terim'i sevince boğdu! Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda finalde
Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Panathinaikos ve PAOK, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında kozlarını paylaştı. Uzatmalar sonrası penaltılara giden maçı Panathinaikos 6-5 kazandı ve adını finale yazdırdı. PAOK'un son penaltısını Eski Fenerbahçeli Samatta kaçırdı.

Uzatmalara gitti
Heyecan dolu maçın 72. dakikasında Zivkovic golünü attı ve PAOK, 90 dakikayı 1-0 öne kapattı. İlk maçın 1-0 bitmesiyle toplam skor 1-1 oldu ve müsabaka uzatmalara gitti.

Son nefeste
Karşılaşmanın 105+1. dakikasında PAOK'ta Kendziora, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
155. dakikada PAOK’da bir pozisyonda yerde kalan Rahman Baba, yüzü sert bir şekilde yere çarptı. Rahman'a sağlık ekipleri müdahale etti. Oyuncu bilinci açık şekilde hastaneye götürüldü.
Nefes kesen maçın 120+9. dakikasında Panathinaikos'ta Limnios, çaprazdan uzak köşeye sert şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltılarda finale yükseldi
Panathinaikos, Sporar ile ilk penaltıyı kaçırdı. Ev sahibi takımda Jeremejeff, Bakasetas, Kotsiras, Mladenovic ağları sarstı. Konuk takım ilk 4 penaltıyı golle sonuçlandırırken, 5. penaltıyı Despodov kaçırdı. Panathinaikos'ta ise Limnios ve Willian Arao penaltı pozisyonlarından yararlanamadı. Yeşil beyazlılarda turu getiren gol 9. penaltı vuruşunda geldi. Panathinaikos'lu Schenkeveld penaltı atışında başarı sağlarken, PAOK'ta Samatta şansını iyi değerlendiremedi. Bu sonucun ardından Panathinaikos, adını finale yazdıran taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.